SJ Reklame Over ons
Facebook icon Instagram icon mail icon

Binnenreclame

Graveren en Bedrukken

Aluminium bedrukken

Hoge kwaliteit bedrukte aluminium platen, waarbij de inkten niet ‘op’ maar ‘in’ het aluminium worden gedrukt. Hierdoor ontstaat er in tegenstelling tot andere druktechnieken een product met een slijtvaste toplaag. Dit maakt het product bestand tegen oplos- en chemische middelen, hoge temperaturen en het is bovendien graffitibestendig. Alles digitaal in kleine of grote oplages.

 

Lasergraveren

Met één krachtige lichtbundel kan worden gemarkeerd en zelfs gesneden. Het effect is een contrastkleurige afbeelding of tekst. Deze is geëtst en daardoor glad en goed reinigbaar. Zo ontstaat de unieke mogelijkheid foto’s af te beelden op allerlei verschillende materialen als hout, leer, kunststof, metaal en keramisch materiaal. Met lasergraveren kan zeer nauwkeurig worden gewerkt en kunnen lijnen tot 0,03mm worden geëtst.

 

Vlakgraveren

Vlakgraveren is de verzamelnaam voor industriële vervaardigde naamplaten, gevelletters en bedieningspanelen. Door (letter)tekens in panelen te frezen of te graveren ontstaat een hoogwaardig en zeer slijtvast product. Teksten, illustraties, cijfer- of lettercodes worden volgens een aangeleverde lay-out aangebracht. Het gebruikte plaatmateriaal varieert van kunststof, messing, aluminium tot rvs. De opdrachtgever heeft overigens een enorme keuze in materiaal, kleur, lettertype en afwerking.

 

Rondgraveren

Met rondgraveren kunnen teksten of illustraties worden aangebracht op bolle of holle oppervlakten en cilinders. We hebben hiervoor een geavanceerd machinepark waarmee volledig digitaal en tot op de micrometer nauwkeurig gewerkt wordt.

Het maximale werkbereik is ø 300 x 800mm.

Vraag offerte aan